14 joulukuuta, 2019

YouTube pettää aina 🤬


YouTube julkaisi 11.12.2019 uudet ehdot siitä mitä videontuottaja saa videoillaan sanoa tai tehdä. YouTube otti herneen nenään eräästä YouTube draamasta, jossa tubettaja puuttui toisen tubettajan seksuaaliseen suuntautumiseen herjaamalla tätä, kohteena olleen seuraajat loukkaantuivat ja ilmiantoivat videon YouTubeen.

Youtuben ääriliberalistinen kanta asiassa oli lopulta se, että herjaavan käyttäjän mainostulot ainakin jäädytettiin ja palvelu asetti uusia ehtoja kaikille palvelun käyttäjille, jossa määritetään erityisesti se ettei seksuaaliseen suuntautumiseen saa puuttua, ainakaan herjaavasti.

Mielestäni on aivan hullua, etteikö näitä asioita saisi kritisoida tai edes herjata, jos homoista ei pidä. ei kyseistä mielipidettä kantavaa Youtube käyttäjää pitäisi hiljentää ja uhata YouTuben rangaistustoimilla. YouTuben pitäisi taata kaikkien palvelun käyttäjien turvallisuus, myös asioista eri mieltä olevien.

YouTube on äärimmäisen poliittinen palvelu nykyisin, joka ei tue palvelun sisällöntuottajia, tarjoa heille turvaa, vaan toimii täysin ääriliberaalisen fasistisesti kaikkia muita vastaan. Kyse ei ole siitä, etteikö palvelut voisi määritellä käyttöehtonsa kuten haluavat, toki saavat mutta se että palvelu on maailmanlaajuinen, joita käyttää monet eri kansallisuudet sekä poliittiset tahot, unohtamatta ihmisiä, jotka vain haluavat katsoa ja tehdä videoita. Ei sitä tuolloin pitäisi johtaa tietyn poliittisen näkemyksen mukaisesti.

Nythän näillä ehdoilla on selkeät ääriliberaaliset tavoitteet, joihin kuuluu muiden ulos savustaminen. YouTuben uudet ehdot.

Ääriliberaalit ovat vallanneet paljon tietotekniikan eri osa-alueita, ajamalla niihin läpi fasistisia Code-Of-Conduct käytössääntöjään. Ne menevät läpi ei poliittisiin tahoihin, koska ääriliberaalit toimet on naamioitu hyvältä kuulostaviin asioihin, kuten verkkokiusaamiseen, vihapuheeseen ja jopa tasa-arvoon. Fasismi tulee sitten taas esiin siinä vaiheessa kun näitä asioita aletaan selvittelemään, ennen asiat sovittiin nyt niistä haetaan väkisin vakavia konflikteja jotka tuhoavat elämiä. Youtuben uudet ehdot kuvastavat hyvin tätä toimintakaavaa.