18 tammikuuta, 2022

TIEDOTE: Vlogit jatkossa nähtävillä vain, LBRY -sekä YouTube kanavilla 📹🎦📺

TIEDOTE: 

Olen aloittanut päivittäisen, tai lähes päivittäisen vlogailuprojektin. Tässä vlogisarjassa kuvaan ja kerron päiväni menosta, sattumuksista ja kaikenlaisesta, ei käsikirjoitusta, täysin vapaana kaikesta suunnittelusta.

Koska videoita julkaistaan lähes päivittäin, en ala niillä täyttämään tätä blogisivustoa, vaan pyydänkin että katsotte jatkossa videot suoraan joko YouTubesta tai LBRY:sta (odysee.com).

Kaikki muunlainen videosisältö, tulee jatkossakin ilmestymään tänne blogin puolelle embed koodilla, joko YouTubesta tai Odyseesta.

Hieman muutakin:

Kuten olette varmasti huomanneet, olen tehnyt paluun tuonne YouTubeen ja vaihtanut myös LBRY embedit takaisin YouTubeen, tämä johtui aivan siitä, ettei LBRY ole vieläkään aivan valmis. Videot eivät yksinkertaisesti latautuneet tarpeeksi luotettavasti katsojilleni, joten siksi YouTube on jälleen videoideni pääasiallinen latauspaikka.

Videot kyllä YouTubesta peilautuvat LBRY:hn ja sinne tipahtelee aika ajoin myös yksinoikeusmateriaalia, lähinnä materiaalia, joka on YouTubelle liikaa tai muutoin mikä ei ehkä sovi YouTuben julkiselle kanavalleni.

Ei kommentteja: