27 marraskuuta, 2005

Nettipäiväkirjani - IE ei näytä oikein

Huomasin tuossa että Microsoftin Internet Explorer selain ei näytä blogiani oikein jostain syystä.. joten lisään koodiin niin sanotun "Explorer Destroyer" scriptin joka ehdottaa hakemaan Mozilla FireFox selaimen, jos se tunnistaa Internet Explorerin.

---------------
Lisäys
---------------
Saamani palautteen perusteella, otin kyseisen scriptin pois käytöstä, ei se näyttänyt toimivan aivan kuten olisi pitänyt. Pahoitteluni.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tulin sivullesi Elinks-selaimella ja yläreunassa lukee

"Käytätte näköjään Internet Explorer selainta, mikä ei ole yhteensopiva tämän sivuston kanssa."

Miksi? User-Agent -otsikossa lukee vain "Elinks".

Janne Granström kirjoitti...

hmm.. hyvä että ilomitit tuosta... itse en suoranaisesti kai pysty tuota ongelmaa korjaamaan... yritin jo aikaisemmin ottaa yhteyttä skriptin tekijöihin mutta sivuilla ilmoitetut sähköpostiosoitteet eivät ole toiminnassa.

Muutan skandit kyllä piakkoin.

Anonyymi kirjoitti...

Itse mailasin vähän aikaa sitten eri aiheesta osoitteeseen

tyc@explorerdestroyer.com

ja sain vastauksenkin aika pikaisesti. Laita sinne palautetta.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaisi vähän perehtyä HTML:ään ja ehkä vähän laajemminkin webdesigniin. Blogisi ei ehkä näy IE:llä oikein siksi, että siinä on jokseenkin ihmeellisiä omia säätöjä koodissa.

Ei ole esimerkiksi hyvä pastettaa koodin alkuun jotakin skriptiä, jota ei ymmärrä. Tuon skriptin vuoksi koodissasi on kaksi body-tagia, mikä on jo enemmän kuin tarpeeksi sekoittamaan minkä tahansa selaimen. Olen aika yllättynyt, että Firefox näyttää tämän näinkin hyvin.

Janne Granström kirjoitti...

En pysty pahemmin vaikuttamaan koodin sisältöön kun se tulee bloggerin palvelimelta ja näin ollen sen täysin vapaa muuttelu/korjaaminen on mahdotonta.. pieniä muutoksia blogger antaa tehdä mutta ei siis täysipainoista.

Jos siirtäisin blogin omalle palvelimelle niin silloin koko koodi olisi muokattavissa, tätä en nyt ole lähiaikoina ainakaan tekemässä.. joten nyt täytyy kestää noita pieniä ongelmia... kai kuitenkin jutut joita tänne kirjoitan on se syy miksi käydä?