27 huhtikuuta, 2007

piiiitkä viikonloppu tiedossa

Olipas kiva yllätys tänään tuolla koulussa kun sanoivat että ei tarvitse edes Maanantaina tulla kun se pidetään etäpäivänä.. ja sitten Tiistaina on Vappu =).

Kyllä oli moinen viikonloppu-pidennys ollut tilattuna jo paljon aikasemmin, hyvä kun nyt tuli.

Tänään kysyin yhdeltä kurssin vetäjältä että miksi joudumme kirjoittelemaan mitä älyttömimpiä asioita paperille joka tunti?

Vetäjä taisi hieman suuttua kysymyksestäni, kai tehtävät ovat hänen mielestään jollakin tapaa tärkeitä? mutta sain kyllä tukea muulta luokalta niin paljon että hänen oli pakko yrittää jotain vastata, hän vastasi sitten lopulta kysymällä minulta näitä samoja kysymyksiä mitä paperille piti kirjoittaa, vastasin samalla tavalla mitä paperille kirjoittaisin eli, "en tiedä, ei ole tarvetta, ei kiinnosta", opettaja ihmetteli ja sulkeutui omaan hiljaisuuteensa kunnes hetken päästä vaihtoi puheenaihetta =)

Tämän "opettajan" toimesta myös eräs kurssikaveri myöhästyi bussista koska opettajan mielestä ei saa lähteä aikasemmin kuin 14:00 vaikka olisi tehtävät tehnyt?!?

Tyttöparka yritti selittää että bussi olisi lähdössä 14:45 että eikö voisi lähteä jo?, opettaja vastasti että "ET, otan noista töistänne kopiot vielä itselleni"?!? No lopulta kävi niin että opettaja päästi meidät lähtemään kymmentä vaille kaksi ja sanoi lopulta että ei hän nyt tarvitsekkaan kopioita niistä töistä... Varsin reilua käyttäytymistä opettajalta eikö?

Huh... Onneksi tuolta pääsi nyt pidemälle lomalle...

Ei kommentteja: