01 toukokuuta, 2007

Yllättäen Ruotsinlaivalle

Pääsinpäs käymään yllättäen Ruotsinlaivalla, Maarit kysyi yllättäen että haluaisinko lähteä heidän mukaansa kun sieltä yksi paikka vapautui sopivasti. Ensiksi kyllä epäröin hetken mutta lopulta päätin lähteä mukaan.

Risteily oli oikeastaan ihan piristävää vaihtelua vaikkakin sieltä tullessa olo oli todella väsynyttä, matka kun oli päiväristeilynä, eli laiva lähti matkaan Turun satamasta 8:45 ja tuli takaisin seuraavana aamuna jo seitsemän aikaan.. heräämistä siis oli kuitenkin vaikka tuossa jo kerkesin aikaisemmin huokaista kun ei tarvitse moneen aamuun herätä ennen kuin kouluun on mentävä Keskiviikkona ;)

Meinasi jäädä Suomen jääkiekkopeli näkemättä kun laivan kuppilassa ei meinattu saada YLEn kanavia näkyville kuppilan televisioihin, lopulta kuitenkin saivat ne näkymään joten pelikin tuli siellä katsottua.

Illalla kävin sitten katsomassa mitä tanssiravintolan puolelle kuuluu ja osallistuin siellä hieman vahingossakin erääseen tietokilpailuun ja kuinkas ollakaan voitin 3-pulloa viiniä, tai no yleisö ne minulle voitti kun huusivat vastaukset... =) Viiniä siis nyt ainakin on, tosin vain yksi viineistä on punaviiniä ja muut kaksi jotain valkoviiniä, en tiedä sitten yhtään mitä viinejä nuo ovat, minulle ne ovat uusia, en tiedä koska tässä viitsii niitä avata ja maistella, ehkä ensi viikonloppuna.

Laivalla oli myös eräs koiju jossa myytiin jotakin Yhdysvaltalaisia hienompia viinejä ja olin myyjättärelle luvannut että tulen myöhemmin pullon tai pari ostamaan... kävin sitten myöhemmin kuitenkin sanomassa että voitin viiniä nyt sen verran paljon että ei taida olla tarvetta enää neljänsille pulloille... Oli myyjätär hieman vihainen, olinhan jo juonut häneltä melkein puolipulloa maistiaisena aikaisemmin ;)

Yöllä kävin diskossa katsomassa mikä meininki siellä on, noin kello yhden aikaan diskossa ei ollut vielä ketään ja taisin olla ensimmäinen asiakas siellä ;). Myöhemmin ehkä noin puoli kahden aikaa disko oli aivan täysi.. sitä voi vain ihmetellä että mistä kummasta se nuoriso oli laivaan tullut kun muualla ei heitä ollut näkynytkään =), tapasin diskossa myös eräät Ruotsalaiset joiden kanssa olin aikaisemmin puhunut tanssiravintolassa, he ainakin osasivat juoda jos ei muuta =).. hakivat salmari-snapseja aina jotain 8kpl kerralla ja siinä niitä juotiin ja puhuttiin sekä huudettiin huonoa englantia kilpaa :D

Risteily oli varsin onnistunut, ainakin minun kohdallani... lisään videopäiväkirjaan myöhemmin videon tai videoita risteilyltä.

ISO kiitos Vesalan perheelle kun ottivat mukaan :)

Ei kommentteja: