21 maaliskuuta, 2008

Tuli käytyä Jokioisilla, Hei hei Sampopankki

Tuli tässä taas käytyä Jokioisilla äidin luona, olin siellä pari yötä kun ensiksi piti jäädä Tiistaina vain yhdeksi yöksi mutta huomasimme siinä SM-Liigan playoff -pelejä seuratessa että Keskiviikko iltana on tulossa Jokeri peli joten päätin jäädä sitten senkin takia vielä toiseksi yöksi.

Harmiksemme Jokerit menivät häviämään tuon televisioidun ottelun tiukasti jatko-ajalla mutta muuten peli oli hyvin jännittävä, eikä tuo häviö hirveämmin haitannut, ainakaan Jokereiden jatkon kannalta kun heillä oli hyvä piste tilanne jo ennen peliä.

Muuten menikin sitten kivasti Jokioisilla, Äiti oli ollut Maaritin kanssa laivalla ja Äiti oli muistanut minua tuliaisilla, viinipullolla ja sen sellaisella. :)

Keskiviikko illan maikkarin kymppiuutisissa tuli varsin hauska uutis-ankka... siellä sanottiin että yli 5000 Sampopankin asiakkaan on hankittava uusi tietokone mikäli mielii käyttää Sampopankin verkkopankkipalveluita =)... kyseessähän kuitenkin on pelkästään JAVA virtuaalikoneen päivitys tai asennus, on toki mahdollista että osa käyttää niinkin vanhaa konetta vielä joka ei Javaa jaksa pyörittää mutta sen aikaisella koneella luulisi muunkin käytön olevan nykypäivänä varsin hidasta, Kuulin tänään Tietokoneen viikkokatsaus-podcastissa että Sampopankki jopa tarjoaisi osalle ongelman kanssa painiville asiakkaille 100 euron lahjakortin kodinkoneliikkeeseen joka helpottaisi sen uuden koneen hankinnassa :), mielestäni moinen toiminta pankilta on väärin, tosin myös koko java kikkareen käyttöönotto oli väärin.

Itse suljin Sampopankin tilin tässä viikolla kun huomasin että pankin palvelumaksut ovat muihin pankkeihin verrattuna huomattavasti korkeampia ja toki myös verkkopankin pakollinen hiirikikkailu on häiritsevä lisä sisäänkirjautumisessa, joten katsoin parhaaksi häipyä kokonaan.

Sampopankilla on tai ainakin oli kaikista verkkopankeista kaikista parhain verkkopankki, tai ainakin sen käyttöliittymä oli selkein. Sisäänkirjaus ontui jo pari vuotta sitten kun se alkoi vaatimaan muuttuvan tunnuskoodin jokaisella kirjautumiskerralla, Nordean tapaan.

Ei kommentteja: