20 syyskuuta, 2012

iOS6 päivitys, raakile!

Nopea katsaus eilen/tänään levitykseen lähteneestä ios kutosesta, se on raakile jota ei varmasti Steve Jobsin aikana olisi julkaistu, nykyiset softat kaatuilee... Mitä vielä, mieleen tulee käyttökokemus Androidista sen alkuaikoina.

Lukitusruudussa oleva “valokuvakehyspainike” jumittaa koko järjestelmän josta pääsee eroon vain pitämällä virtapainiketta pohjassa minkä ansiosta käyttis boottaa, toisella kerralla valokuvat lähtevät päälle kuten kuuluukin.

Syötin iPadin asetuksissa olevaan Facebook integraatioon Facebook tunnukseni, asetusohjelma kaatui ja käynnistyi uusiksi, mitään aikaisempia asetuksia mitä olin tehnyt, ei tietenkään oltu tallennettu, toisella yrittämisellä sekin meni lopulta läpi.

Ulkoisista ohjelmista kerkesin nyt aamulla kokeilemaan pikaviestisovellus IM Plussaa (im+), ohjelma käynnistyi, sulkeutui ja käynnistyi lopulta uudelleen, eli välissä välähti kotinäyttö.

Kokeilen tänään illalla vielä tarkemmin noita muita sovelluksia mutta nyt voin jo vetäistä sellaisen yhteenvedon että raakile on tuo päivitys, jos käyttiksen omatkaan ohjelmat ja toiminnot ei toimi... paitsi aina vasta sillä toisella yrittämisellä.

Ei kommentteja: