07 lokakuuta, 2012

Sairaslomalla ollut jo viikon

Olen ollut melkein koko viime viikon sairaslomalla töistä, maanantaina pystyin olemaan vielä töissä ja tiistaina muutaman tunnin koska minuunkin tuo pahemmanlaatuinen flunssavirus iski ja lopulta se muuttui keuhkoputkentulehdukseksi.

27. päivä jouduin lähtemään töistä puolenpäivän aikaan kun virus iski ensimmäisen kerran kovaa, samana iltana oli kuitenkin risteily ja pystyin väkisin siirtämään sairautta seuraavaan iltaan, tai oikeammin lauantaina olo alkoi heiketä reilusti.

Sain vasta nyt torstaina itselleni lääkkeet jolla hoidan tulehdusta ja kuurin pystyin aloittamaan vasta perjantaina joten tulehdus jatkuu, olen kuitenkin jo psyykannut itseni menemään huomenna töihin, töissä kun on kerääntynyt hommia melkoinen määrä joten sitä täytyy mennä purkamaan, jos kuitenkin huomisen aikana tuntuu vielä heikolta niin palaudun sairastamaan, en ota minkäänlaista riskiä tämän sairauden kanssa enää.

IT Paukkuun ei myöskään ole uutisia ja muita julkaisuja tullut koska viikko on mennyt sängyssä maaten, onneksi sentään on tuo iPad jotta hereillä olevan ajan on voinut katsella sarjoja ja Youtubea.

Niin, ja vaikka tuo tulehdus vielä päällä onkin ja yskittää niin kuume sentään on laskenut, kuumetta oli koko viime viikon joten siitä jo sainkin tarpeekseni.

Eipä nyt sen kummosempi tilannepäivitys :P

Ei kommentteja: