03 heinäkuuta, 2013

Sponsoripostauksia melkoisesti, tässä syy

Olen nyt saanut melko paljon tarjouksia sponsoripostauksista tähän blogiin ja olen niitä siksi myös tänne laittanut mutta en vain palkkion vuoksi.

Varsinkin nämä viimeisimmät muutamat puhelinpostaukset ovat olleet erinomaisia koska ne sopivat täydellisesti elämäntilanteeseeni, tarvitsen ja haen tällä hetkellä uutta puhelinta, joten miksei muutamaa erityisen hyvää vaihtoehtoa voisi myös samalla esitellä kun harkitsen niiden ostamista? ja jos se vielä tukee blogieni toimintaa.

Kirjoitan siis siksi että te lukijat ette luule että olen myynyt itseni täysin markkinavoimille =), se ei pidä paikkaansa, nyt vain on käynyt hyvä tuuri.

Yritän välttää aina sitä että sponsoripostauksia tulisi perä jälkeen tai edes samalle “viikkosivulle” mutta nyt nämä puhelinvertailut ovat olleet poikkeus siinä säännössä, yllä kertomani syyn vuoksi.

Joten pysykää vain blogin seuraajina, jutut joista kerron ovat totta edelleen =), selkeät sponsoroidut kirjoitukset, kuten esimerkiksi casinomainokset ynm ovat vähentyneet selkeästi, niiden sisällöstä erottaa myös aivan tahallisesti sen että kyseessä on mainos.

Ei kommentteja: