18 elokuuta, 2014

Rytmi sekaisin ja uneton yö

En nukkunut laisinkaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja sunnuntai päivä meni ilman minkäänlaista väsymystä. Kummalliseksi sunnuntain teki kuitenkin se että kello juoksi mielettömän nopeasti.

Katsoin yöllä muutaman elokuvan joidenka aikoina silmät alkoivat todella painaa, painuin maate elokuvien jälkeen, sängyssä kuitenkin kädessä oli iPad ja siinä tuo paheksuttu Asphalt 8: Airborne autopeli jota pelasinkin sitten pitkälle aamuun, tehden mielettömän määrän krediittejä ja ostin jopa uuden auton :D

Sitten kun huomasin että väsymys oli kerta kaikkiaan kadonnut menin olohuoneeseen ja katsoin jälleen Netflixistä elokuvan, jossakin puolessa välissä elokuvaa äitini soitti ja ihmettelin kuinka kello voi olla jo 16!, katsoin elokuvan loppuun ja painoin sen jälkeen tekstitv:lle (ihan oikeasti) ja etsin miesten em-keihään finaalin lähetysajankohdan, selvitin sen ja nopeasti suihkuun ja äidille jännittämään kuinka keihäässä käy, väsymyksestä ei ollut merkkiäkään.

Ruuskanen sinkaisi keihään kultaan ja melko pian lähetyksen jälkeen lähdin kotiin. Kotona sitten lopulta iski melkoinen väsymys ja painuin maaten, kello oli tuolloin hieman yli seitsemän illalla, sitten hetken aikaa sängyssä vielä pelailin, selailin verkkoa ynm... ja nukahdin.

Tänään maanantaina heräsin sitten kuuden maissa joten luulisi että rytmi korjaantui kerta heitolla ja juuri sopivasti kun tuo oma lomani IT Paukusta päättyi :)

Eli kyllä tuo rytmi näyttää korjaantuvan kuin itsestään sitten kun siihen lopulta aitoa tarvetta on :)

Ei kommentteja: