03 marraskuuta, 2014

Youtube päivitti soitintaan ja mahdollisti 60fps kuvanlaadun MUTTA!

Monet, varsinkin jenkkiläiset IT-mediat ovat mainostaneet ja kehuneet Youtuben uusinta päivitystä joka mahdollisti 60 ruutua sekunnissa päivittyvät videot, tämän kun pitäisi parantaa muun muassa pelivideoiden sulavan grafiikan esittämistä videopalvelussa.

MUTTA, kenellä tuo muka toimii ilman että kuva pätkii ja on siten hyvin kaukana 60 ruutua sekunnissa esittävästä videosta?

Kyllä, käytössä on Chrome, itse asiassa sen DEV-buildi joten tuen pitäisi toimia, eihän kyseistä valikkoa edes tule muilla selaimilla näkyviin josta laadun voisi nostaa 1080p60 tasolle.

Netissä on myös muut valitelleet ongelmasta ja syyksi on epäilty jostain kumman syystä Chromen tapaa käyttää kiihdytettyä grafiikkaa eli GPU:ta kun kyse on videoiden tai muun grafiikan esittämisestä verkkosivuilla ja ehdotettu että toiminto otettaisiin pois käytöstä.

Minun tapauksessa se ei auttanut asiaan eikä se edes ole ongelman syy, sillä jos kiihdytyksen poistaa voi sanoa automaattisesti hei hei 60fps päivitysnopeudelle :)

Itselläni on AMD prosessori sekä näytönohjain joten olisiko ongelma se?, kertokaa kommenteissa Nvidia ja Intelin prossun omistajat onko 60fps lagitus myös teillä arkipäivää?

Alla video joka on julkaistu 1080p60 kuvanlaadulla:

Ei kommentteja: